info voor de kunstenaar


Via ARThuur krijg je als kunstenaars de kans om je werk ten toon te stellen in bedrijven en bereik je zo een on-aangeboord publiek. Kunstenaars die hun werk beschikbaar stellen, ontvangen in ruil een huurvergoeding per uitgeleend werk. Op deze manier vergaar je een inkomen zonder obligatoire verkoop. Een bedrijf leert je werk kennen, wat mogelijk tot een verkoop leidt. De kunstwerken blijven bij de kunstenaar tot ze verhuurd zijn. Ze blijven, behalve bij verkoop, ten allen tijde eigendom van de kunstenaar. Bij verhuur haalt Jenny ze op om ze naar het bedrijf te brengen.

Vanaf dat moment is dat kunstwerk “ all risk “ verzekerd tot het terug is bij de kunstenaar. ARThuur zal in de toekomst netwerk momenten organiseren om de kunstenaars te promoten en dit in samenwerking met de bedrijven. De communicatiekanalen van ARThuur, zoals website, facebookpagina, Instagram, bieden manieren om kunstwerken en kunstenaars te belichten.

Op de website zal de volledige collectie raadpleegbaar zijn en is er een korte biografie of statement beschikbaar over elke kunstenaar. Kunstenaars die hun werken beschikbaar stellen, ontvangen in ruil een huurvergoeding per uitgeleend werk. ARThuur streeft er ook naar om kunstwerken te verkopen want wanneer een kunstwerk een tijd in een bedrijf staat of hangt, zet dat bedrijf vaak ook de stap naar aankoop van het werk.

ARThuur is voortdurend op zoek naar nieuwe werken en wil graag haar aanbod uitbreiden, men mag altijd mailen om werken voor te stellen. email ARThuur